Skip to content


TÓNLEIKAR MEÐ TILGANG / CONCERT WITH A PURPOSE

Ég mæli með að allir taki frá fimmtudagskvöldið 6. mars og kíkji á stórglæsilega tónleika sem Amnesty, Samtökin 78 og yndislegur hópur í Tómstunda- og félagsmálafræði eru að halda í Hörpunni til styrktar samkynhneigðum í Úganda. Line-uppið er ekki af verri kantinum en Retro Stefson, Sykur, Páll Óskar, Sigga Beinteins og Stjórnin og Hinseginn Kórinn munu öll troða upp. Málefnið er gott og tónlistin er góð þannig að allir græða! / I recommend everybody saves the date 6th of March and come see the concert that Amnesty, Samtökin 78 (an organisation for LGBT people, their families, friends and supporters) and a wonderful group of Leisure- and Social studies students from HÍ are hosting in Harpan and all the proceeds will go to support the LGBT community in Uganda. The line-up is amazing. Retro Stefson, Sykur, Páll Óskar, Sigga Beinteins og Stjórnin and the LGBT choir will all be performing. It’s for a good cause and the music is great so everybody wins!

882608_663291883728463_1501691831_o

 

Miðaverðið eru litlar 2000 kr. og miðar eru seldir á heimasíðu Hörpunnar og á midi.is! / The ticket is only 2000 ISK and tickets are sold on Harpan’s website and midi.is!

-Edda Ingadóttir

Posted in LIFE.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.