Skip to content


MAC VISIT

Ég kíkti til Eddu í vinnuna í MAC á föstudaginn þar sem að þrjár nýjar línur voru að koma út, hægt að lesa um það hér og hér. Ég valdi mér varalit sem ég get notað daglega og er fullkomin þegar ég er í flugi. Ég er rosalega hrifin af Huggable Lipcolour línunni því varirnar verða þéttar og mjúkar, liturinn helst lengi og litaúrvalið er fullkomið, litur fyrir hvern og einn. / I popped in to see Edda at work at MAC on Friday and also to check out the three new collections that had just come out, you can read about them here and here. I chose a lipstick I can use daily and is perfect when I’m on flights. I am a big fan of the Huggable Lipcolour collection because they leave the lips looking full and smooth, the colour is long-lasting and the colour range is perfect, everybody can find a shade to fit their taste.

Screen shot 2014-01-19 at 7.45.49 PM

Screen shot 2014-01-19 at 7.46.13 PM

Screen shot 2014-01-19 at 7.46.54 PM

Screen shot 2014-01-19 at 7.47.32 PM

Ég átti erfitt með að velja á milli þessara tveggja lita en ég ákvað að byrja á þessum hlutlausari en ég þyrfti helst að fara og tryggja mér hinn líka áður en þeir klárast. / I had a hard time only choosing one but I decided to go with the nude first but I feel like I’m going to have to get my hands on the other one before they sell out.

Screen shot 2014-01-19 at 7.48.33 PM

Screen shot 2014-01-19 at 7.49.20 PM

Screen shot 2014-01-19 at 7.50.26 PM

Liturinn sem ég valdi mér heitir Touché og er hinn fullkomni nude. / The colour I chose is called Touché and is the perfect nude.

mac3
Stelpurnar í MAC voru glæsilegar og voru ýmist málaðar með vörum úr Punk Couture eða Magnetic Nude. / The girls at MAC were looking amazing and had either done their makeup with products from the Magnetic Nude- or the Punk Couture Collection.

mac1

Ásta notaði vörur úr Magnetic Nude línunni og Huggable Lipcolour varalit með í sína förðun. / Ásta used products from the Magnetic Nude collection and a Huggable Lipcolour lipstick to acheive her look.

mac2

 Bryna Bjarnadóttir og Ásta Haraldsdóttir, MAC make up artist-ar. / Brynja Bjarnadóttir and Ásta Haraldsdóttir, MAC make up artists.

- Jóhanna Edwald

Posted in BEAUTY, LIFE, MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.