Skip to content


LIPSTICK LIKE A PRO

Mér fannst þetta einstaklega skemmtilegt og hjálplegt vídjó þar sem hún Nikkie, NikkieTutorials á YouTube, sýnir á einfaldan hátt hvernig á að setja á sig varalit fullkomlega. Mér datt í hug að deila því með ykkur þar sem hún er mjög klár og er oftar en ekki með fullkomið makeup./ I thought this video was extremely helpful where Nikkie, YouTube channel NikkieTutorials, shows us in a simple way how to apply lipstick perfectly. I felt like sharing this with you since Nikki is extremely talented and her makeup is always looking perfect.


-Edda Ingadóttir

Posted in BEAUTY, MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.