Skip to content


VANS CLASSIC SLIP ON CHECKERBOARD

Þessir old school VANS slip ons voru keyptir á ASOS áðan ásamt fleiru sniðugu. Ég keypti þá í grænu og hvítu þegar ég var svona 12 ára og fann þá í gömlum kassa um daginn. Það var virkilega skemmtilegur glaðningur og ég er búin að nota þá hellings síðan. Ég stóðst svo ekki mátið þegar ég rakst á þessa á ASOS. Mest hlakka ég til að nota þá berleggja við stuttbuxur og pils næsta sumar.

I bought theses old school VANS slip ons on ASOS today among some other stuff. I bought a pair in green and white when I was about 12 years old and found that pair in an old box the other day. It was a nice surprise and I’ve been wearing them a lot since. Therefore I couldn’t resist these when I saw them on ASOS. I specially look forward to wearing them next summer with shorts and skirts.

Screen shot 2013-12-05 at 11.14.12 PM

ASOS – here!

Screen shot 2013-12-05 at 11.14.22 PM

image3xxl

image4xxl

Rakel Matthea Dofradóttir

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.