Skip to content


VALEDICTORIAN BLAZER DRESS

 Um leið og ég sá þennan Blazer kjól vissi ég að mig langaði í einhvern svona kjól og þá helst akkurat þennan. Ég sé hann fyrir mér helst í útskriftarveislu eða t.d. brúðkaupi. Ég ætla að hafa augun opin fyrir svona kjól ef ég verð þá ekki bara búin að panta mér þennan. Gullfallegt efni og klassískt snið.

As soon as I laid my eyes on this blazer dress I knew I wanted one of those, preferably this one. I can see myself wearing it to a graduation party or a wedding. I’m going to be on the lookout for this kind of dress, If I don’t break down and order this one sooner. Gorgeous fabric and a classic cut.  

Screen shot 2013-12-13 at 8.41.49 PM Screen shot 2013-12-13 at 8.41.00 PM

Pencey Valedictorian Blazer Dress 275 $

Screen shot 2013-12-13 at 8.40.38 PM pencey valedictiorian blazer dress

- Jóhanna Edwald

Posted in STYLE.

Tagged with , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.