Skip to content


TOM DIXON CANDLES

Það nýjasta á óskalistanum fyrir heimilið eru þessi fínu fínu kerti frá Tom Dixon. Fallega copper shade ljósið væri einnig kærkomið en ætli ég láti ekki kertin duga að svo stöddu þar sem ég þarf að kaupa mér heila búslóð – mér finnst það virkilega spennandi verkefni og þið fáið að fylgjast vel með konunni sem fékk yfirþyrmandi valkvíða í IKEA í dag og endaði á því að fara út með tómar hendur. Ég tek aðra tilraun á morgun!

The most recent thing on my wish list for the home are these super nice Tom Dixon candles. I’d love to have the copper shade light at one point but I guess I’ll be ok with just the candles for now since I have an empty apartment that needs as much furniture and stuff as possible.  I love that mission and I’m really excited about the times ahead. I’m the girl that went into IKEA today and got so overwhelmed that I walked out empty handed. You will get to follow my progress in times to come and I’ll make another try for IKEA  tomorrow! 

1

Tom Dixon – Epal – 11.500

- Rakel Matthea Dofradóttir

Posted in INTERIOR.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.