Skip to content


PATENT LEATHER

Ég er búin að vera eitthvað einstaklega skotin í svona lakkbuxum síðan ég sá hana mágkonu mína, Ellen Loftsdóttur, pósta mynd úr myndatöku sem hún var að stílisera fyrir og módelið var í svoleiðis. Ég fann svo eitt par á Sheinside.com og ég gæti vel hugsað mér að eiga eitt svona par. / I have been obsessed with patent pants since my brothers girlfriend, Ellen Loftsdóttir, posted a photo from a photoshoot she styled where the model was wearing a pair of these kind of pants. I then found a pair on Sheinside.com and I am tempted to order a pair.

Screen Shot 2013-12-10 at 9.15.37 PM

Mynd tekin af Instagram-i Ellenar, @ellenlofts / Photo taken from Ellen’s Instagram, @ellenlofts

Mugler3

Thierry Mugler Spring 2013

0c3045da5d8be4e31a58872abfa61a8b

Sheinside Patent Leather Pants here

-Edda Ingadóttir

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.