Skip to content


BEAT STREET – BAST MAGAZINE X NARVI CREATIVE

Snillingarnir Thorbjörn og Ellen voru að gefa frá sér þessa geðveiku tískumynd og var hún sýnd á heimasíðu Bast Magazine 16. desember síðastliðinn. Í myndinni má sjá Zakaria Khiare, eitt efnilegasta karl módel Danmerkur sýna nýjustu línur frá merkjunum Stüssy, Norse Project, Carhartt, Henrik Vibskov, Wood Wood, Rains, H&M, Soulland, Weekday, Nike, Rapha og Bibi Chemnitz. / The geniuses Thorbjörn and Ellen just gave out this amazing fashion film in collaboration with the online magazine Bast Magazine and was aired on their website on 16th December. In the film you can see Zakaria Khiare, Denmarks top male model, wearing the latest fashion from Stüssy, Norse Project, Carhartt, Henrik Vibskov, Wood Wood, Rains, H&M, Soulland, Weekday, Nike, Rapha and Bibi Chemnitz.

Directed by Ellen Lofts & Thorbjorn Ingason www.narvicreative.com
Director of Photography Thorsteinn Magnússon

Soundtrack by Gísli Galdur:
https://www.facebook.com/magicgaldur / http://medialux.com/index.php/artists/217-gisli-galdur-medialux-artist-spotlight
Styling by Ellen Lofts www.ellenlofts.com 

-EI

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.



Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.