Skip to content


BARBOUR & BIRKENSTOCK

Þessi ótrúlega notalegi Barbour trefill og Birkenstock inniskórnir lentu með ASOS sendingunni sem kom til mín fyrir nokkrum dögum. Ég er búin að vera í skónum síðan og trefillinn fær voðalega lítið að fara af mér. Hann er hrikalega hlýr þrátt fyrir að vera ekkert sjúklega þykkur og mig hefur langað í þessa skó síðan í sumar. Þetta voru virkilega góð kaup þó ég segi sjálf frá.

This extremely cozy Barbour scarf and the Birkenstock’s came with the ASOS package I got the other day. I’ve been wearing both items since and I like them alot. The scarf is really warm even tough he’s not that heavy and the shoes have been on my wish list for a while. I’m really happy with these things.

20131213-010159.jpg

20131213-010147.jpg

 

- Rakel Matthea Dofradóttir

Posted in STYLE.

Tagged with , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.