Skip to content


TECH ACCESSORIES

Ég er búin að vera með sömu tölvuna í nokkur ár en hún hefur alltaf virkað fullkomlega og því engin ástæða til þess að fjárfesta í nýrri. Hins vegar get ég fullkomlega réttætt að kaupa mér nýtt hulstur sem verndar tölvuna góðu og gefur henni nýtt útlit. Við Rebekka keyptum okkur svo báðar símahulstur í Tory Burch búðinni í Florida en nú eru tæknihlutirnir orðnir huggulegri en nokkru sinni fyrr.

 I have had the same computer for a few years and it has never let my down so I don’t see the point in getting a new one. I can on the other hand see the point in getting a new case to protect my beloved computer and give it a new look. Rebekka and I then both got an iPhone case at the Tory Burch store in Florida and now our tech stuff looks better than ever.

computa2

Incase At Amazon.

Screen shot 2013-11-19 at 9.06.34 PM

Rebekka fékk sér blátt hlustur fyrir silfraða símann sinn og ég mér bleikt fyrir minn gylta. Þú getur keypt hulstur frá Tory t.d. á Shopbop. / Rebekka got a blue one for her silver iPhone and I a pink one for my gold one at the Tory Burch store. You can get her covers at Shopbop.  

Screen shot 2013-11-19 at 9.05.18 PM

- Jóhanna Edwald

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.