Skip to content


ON MY WISH-LIST

Það er sko eins gott að jólin fari að koma því að óskalistinn minn er orðinn ansi stór og ég er sífellt að finna fleiri hluti sem ég girnist. Í dag er það þessi jakki frá merkinu ESTRADEUR og er hann til sölu á síðunni Nelly.com. Ég sé alveg fyrir mér að hjúfra mér í honum í kalda veðrinu hérna á Íslandi, fullkomið!

I’m happy because Christmas is around the corner and my wish list is getting pretty long, I’m constantly finding pieces to add to it. Today I found this coat from ESTRADEUR and you can get it online at Nelly.com. I can just picture myself wearing it in the cold here in Iceland, perfect!

Screen Shot 2013-11-26 at 7.47.35 PM

 

Jacket from Nelly.com

 

-Edda Ingadóttir

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.