Skip to content


NEW HAIR ROUTINE

Ég kom frá Florida í vikunni með allt sem mig vantaði í töskunni en ég held að ég sé búin að finna mínar uppáhalds hárvörur. Nú er ég komin með alveg nýja hárrútínu sem byrjar með því að ég set Style Extender frá Living Proof frá rótum til enda, greiði í gegn með Tangle Teaser, blæs hárið með blásiburstanum frá Sephoru og set loks shine on spray (finishing spray frá Bumble&Bumble). Ný uppáhöld til þess að ná þessari afslöppuðu áferð!

I arrived from Florida earlier this week with everything I ever needed in my bag and I even think I found my favorite hair products ever. New I have a new hair routine that starts with me putting Style Extender by Living Proof from root to end, combing through with my Tangle Teaser, blowing my head out with Sephora’s blow brush and finally spraying one the shine spray from Bumble&Bumble. New favorites to make this relaxed texture I crave. 

Screen shot 2013-11-15 at 11.32.13 PM

Screen shot 2013-11-15 at 11.08.35 PM  Screen shot 2013-11-15 at 11.08.14 PM  Screen shot 2013-11-15 at 11.05.44 PM

- Jóhanna Edwald

Posted in BEAUTY.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.