Skip to content


MAC GOODIES – DIVINE NIGHT

Ég treat-aði sjálfa mig og fékk mér smá smotterí úr MAC um daginn en báðir hlutirnir eru úr jólalínunni, Divine Night, og eru strax orðnir uppáhalds! Ég fékk mér varalitinn í litnum Private Party og Mineralize kinnalitinn í litnum  Lured To Love. Ég er samt alveg sjúk í restina af línunni og kæmi mér ekkert á óvart ef ég bæti við nokkrum hlutum á næstu dögum.

I treated myself to a couple of MAC-goodies the other day and both of them are from the Divine Night collection and are already become my favourites! I got the lipstick in the shade Private Party and the Mineralize blush in the  shade Lured To Love. I still have my eye on a couple products from the collection I wouldn’t mind adding to my collection and who knows if I treat myself to a few more. 

Screen Shot 2013-11-29 at 9.54.52 PM

Hérna getið þið skoðað restina af línunni betur! / Here you can take a closer look at the collection!

-Edda Ingadóttir

Posted in MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.