Skip to content


H&M PARIS LEATHERBOOTS

1

Þessi stígvél fóru eflaust ekki framhjá neinum þegar H&M sýndi þau á tískuvikunni í París í vor. Mig hefur langað í þau síðan og reyndi að panta þau um leið og þau fóru í sölu en það gekk eitthvað aðeins verr en ég hafði vonast til og þau seldust upp á örskotstundu. Heppnin var þó með mér þegar ég fann þau á eBay og þau komu til mín fyrir svona mánuði síðan. Ég er ótrúlega ánægð með þau enda langað lengi í upphá leðurstígvél og þessi passa vel og eru í þokkabót frekar þægileg – þrátt fyrir að hafa þurft að ganga þau örlítið til.

I doubt these boots passed anyone who saw the H&M catwalk at Paris fashion week this spring. I’ve been craving them ever since then and did an honest attempt to order them online when they arrived. That order didn’t go as planned and they were sold out within minutes. I got lucky when I found them on eBay so they became mine about a month ago. A pair of knee high boots has been on my wish list for a while and these fit perfectly and are rather comfortable after wearing them a couple of times.

Ready to Wear Fall Winter 2013 H&M Paris Fashion Week Feb 2013

 

- Rakel Matthea Dofradóttir

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.