Skip to content


HALLOWEEN COSTUME IDEAS

Ég rambaði á eina súper flinka YouTube skvísu, MadeYewLook, um daginn og sá að hún er með ófá Halloween kennsluvídjó. Mér fannst tilvalið að deila þessu þar sem margir eru að fara í Halloween partý í kvöld og eru kannski í vafa hvað skal vera. Svo var líka að koma ný Halloween lína í MAC sem ég bloggaði um um daginn og þið getið lesið um hér. / I stumbled upon this very talented YouTube makeup guru, MadeYewLook, the other day and saw she had loads of Halloween tutorials. I  felt the need to share her talent with you since many of you may be going to a Halloween party tonight and are maybe wondering what you want to dress up as. Plus the Halloween collection just arrived in MAC and you can read all about that here.

 

 

Eitthvað fyrir alla, gleðilega Hrekkjavöku! / Something for everybody, happy Halloween!

-Edda Ingadóttir

Posted in BEAUTY, MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.