Skip to content


CATHERINE KWONG – INTERIOR DESIGNER

Catherine Kwong er innanhúshönnuður sem staðsett er í San Fransisco en hún sérhæfir sig í high-end heimilum. Mér finnst hennar nálgun á nútíma glamúr einstök en hún blandar saman nútíma og vintage, dýrum listmunum og persónulegum fjársjóðum til þess að skapa augnablik af óvæntri fegurð. Ég er sérstaklega hrifin af þessum þrem rýmum sem hún hefur hannað, eitt er heimili, annað er rými sérstaklega hannað fyrir þarfir tískublggarans og það þriðja rými innblásið af Mick og Bianca Jagger. Ég ætla að halda áfram að fylgjast með þessum hæfileikaríka hönnuði en hún veitir mér mikinn innblástur. Cathrine lærði í Brown háskóla og Parsons hönnunarskólanum auk þess sem hún hefur unnið með goðsögnum á borð við Ralph Lauren.

Catherine Kwong is a very talented interior designer located in San Francisco. She specializes in high-end residential and hospitality projects, with an emphasis on modern architecture and custom detailing. Her firm brings a fresh approach to elegant, tailored interiors- mixing modern with vintage; high art with personal tresures to create moments of unexpected beauty. I really love these three spaces she has designed, one is a beautiful home, the other designed specially for the needs of the fashion blogger, and the third inspired by Mick and Bianca Jagger. I’m going to continue to follow the work of this genius, that studied her craft at Parsons design school and Brown University and has worked with legends such as Ralph lauren. 

Heimilið / The home

gargiulo-residence-catherine-kwong-01

gargiulo-residence-catherine-kwong-06

gargiulo-residence-catherine-kwong-05þ

gargiulo-residence-catherine-kwong-07

gargiulo-residence-catherine-kwong-04

gargiulo-residence-catherine-kwong-02

gargiulo-residence-catherine-kwong-01a

 Rými tískubloggarans. / The fashion bloggers space.

catherine-kwong-2012Showcase-1

catherine-kwong-2012Showcase-2

fötinkwong

catherine-kwong-2012Showcase-7

catherine-kwong-2012Showcase-5

catherine-kwong-2012Showcase-

catherine-kwong-2012Showcase-3

Mick & Bianca Jagger

Catherine-Kwong-SF-Showcase-02 

Catherine-Kwong-SF-Showcase-06

Catherine-Kwong-SF-Showcase-05

Catherine-Kwong-SF-Showcase-03 (1)

 

Catherine-Kwong-SF-Showcase-01

kwongnota

- Jóhanna Edwald

 

Posted in INTERIOR.

Tagged with , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.