Skip to content


INGLOT’S COLORFUL COMPETITION

Ég tók þátt í litagleðileik Inglot á facebook og förðunin mín er nú í hópi topp 10. Þá þarf like til þess að vinna vörur að virði 50 þúsund frá Inglot en það væri æðslegt ef  þú gætir like-að fyrir mig. Ég mun þá að sjálfsögðu blogga um vörnar en ég er mjög forvitin að kynnast þessu vörumerki sem Edda bloggaði um hér betur.

I took part in a colorful makeup competition on Inglot’s facebook page and now my picture is in the top 10. Now it’s a game of likes and I would be so grateful if you could put your like on the picture. I would of course blog about the products and I am very curious to get to know this brand that Edda blogged about here a little better.  

makeup elísa litiringlot

Elísa Rut Hallgrímsdóttir var módel & Snorri Björnsson tók myndina. 

- Jóhanna Edwald

Posted in MAKEUP.

Tagged with , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.