Skip to content


BXXLIGHT

Ég hefði ekkert á móti svona fallegu ljósi frá Bxxlight. Ég held ég myndi hafa það á gólfinu í svefnherberginu, en það væri flott hvar sem er. Ég veit ekki hvaða hönnun mér finnst flottust en ég er frekar hrifin af Bonjour sem Christel hjá Anywho.dk var að fá sér. Carolines World bloggaði svo um vöruúrvalið hér.  Komið á óskalistann!

I wouldn’t hate having this beautiful light from Bxxlight. I think I would place it on the bedroom floor, even though I think it would look amazing anywhere. I love the Bonjour one that Christel at anywho.dk just got. Carolines World blogged about the product range here.  On my wishlist!  

Christel anywho

Kubus kertastjakinn er fullkomun. / The Kubus candle holder is perfection. 

Members-only--670x444 Studio-670x465 tumblr_muv0634gDR1sj56abo1_1280 tumblr_muv0634gDR1sj56abo4_1280 tumblr_muv0634gDR1sj56abo5_1280

- Jóhanna Edwald

Posted in INTERIOR.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.