Skip to content


OLGA HELENA – FITNESS PHOTO SHOOT

Olga Helena vinkona mín er að fara að keppa á ýmsum fitness mótum á næstunni og því var hún í myndatöku í gær. Ég farðaði hana fyrir tilefnið en ég fæ svo mörg tækifæri til þess að mála hana að ég held ég gæti gert það í svefni! Mér finnst mjög gaman að farða í fitness stíl því þá passar að nota sterka liti og ná fram mikilli skerpu. Annars veitir instagramið hennar Olgu mikinn innblástur en hún póstar reglulega efni tengdu líkamsrækt. Gangi henni vel á komandi mótum!

My Friend Olga Helena is soon competing at various bikini fitness tournaments and because of that she had a photo shoot yesterday and I did her makeup. I get the change to do her makeup so often that I think I could do it in my sleep! I love doing makeup for fitness because I get the change to use fun colors and to create a look that has a lot of definition. Olga’s Instagram is very inspiring for those of you who love fitness and I wish her the best of luck in upcoming tournaments!   

IMG_0862

IMG_0863

IMG_0864

 - Jóhanna Edwald

Posted in MAKEUP.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.