Skip to content


MAKE UP FOREVER

Um daginn fór ég og var módel í förðun hjá Ástrós frænku í Elite skólanum og heyrði þær gleðifréttir að skólinn ætlar að byrja að flytja inn snyrtivörumerkið Make Up Forever og verður það til sölu í versluninni sem þau eru með í skólanum. Mig hefur lengi langað að prófa HD línuna þeirra, farða og púður o.s.frv., og þrái að eignast Flash pallettuna. Þau búast við að Make Up forever verði komið í sölu í byrjun október, ekkert nema spennandi! / The other day when I went and had my makeup done by my cousin Ástrós at the Elite Fashion Academy I overheard that the school is gonna start importing and selling the make up brand Make Up Forever. I have always had my eye on their HD line, foundation and powder and ect., and I just have to get my hands on the Flash palette. Make Up Forever will be available sometime in the beginning of october, extremely exciting news!

MAKE_UP_FOR_EVER_square_white_background

P219411_hero P236

-Edda Ingadóttir

Posted in BEAUTY, MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , .


2 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.

  1. Sigurrós says

    Snilld! Hvar er Elite skólinn?

    • admin says

      Hann er í Ármúla (Fashion Academy) ;)Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.