Skip to content


INGLOT GOODIES

Ég fór um daginn og kíkti í Inglot sem mig er búið að langa að gera í langan tíma og kippti með mér tveim hlutum. Ég þurfti virkilega að halda aftur af mér því að ég hefði vel getað labbað út með alla búðina. Ég endaði á að fá mér bláan maskara og “body sparkles” í lit nr. 71 sem ég er alveg með æði fyrir þessa dagana. Þetta var alls ekki það dýrt fannst mér og mæli ég sterklega með að þið kíkið inn í Inglot í Kringlunni við tækifæri!

The other day I went and finally checked out the new Inglot store which I have wanted to do for a while now and picked up two things. I really had to contain myself because I could have easily just walked out with the whole store. I ended up getting a blue mascara and “body sparkles” in shade nr. 71 which I am absolutely head over heels for these days. Inglot is not at all that exspensive and I highly recommend you check it out as soon as possible!

IMG_1073

IMG_1077

Inglot Body Sparkles nr. 71, 2700 ISK

IMG_1050

Svona lýtur hann út á, trylltur! / This is how it looks when applied, amazing!

IMG_1076 

Inglot Color Play Mascara, 2300 ISK

-Edda Ingadóttir

Posted in MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.