Skip to content


HANG IT

Það er ódýr og heppileg lausn fyrir hálsmen og veski að setja upp hengi en besta lausnin sem ég fann (og trúið mér ég leitaði) var þessi ódýra frá IKEA. Sláin kostaði um 1000 isk. og pakki með 10 krókum 195 isk. Það besta við að nota króka fyrir hálsmen er að þau flækjast ekki og þú sérð alltaf úrvalið svo gersemarnar eru ekki að gleymast ofan í skúffu. Ég setti þetta upp í fataherberginu og fyrir ofan veskin eru tvær glansandi Newport hillur frá ILVA þar sem ég ætla að raða skarti, beltum og clutch veskjum.

I found a cheap solution on how to store necklaces and bags, this hanger from IKEA. It was about 1000 isk and a pack of 10 hooks was 195 isk. The best thing  about using hooks for your necklaces is that they don’t get tangled and you can always see your options. I put them up in the closet and above the bag rack I put two shiny black Newport shelves from ILVA that I’m going to use for more jewelry, clutches and belts.  

Screen shot 2013-09-20 at 11.12.34 PM

IMG_0892

- Jóhanna Edwald

Posted in INTERIOR.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.