Skip to content


FRAGONARD BIRTHDAY TREAT

Í morgun þegar ég vaknaði og staulaðist fram í eldhús gladdi mig mikið að mamma mín hafði skilið eftir smá afmæliskveðju og ilmvatn fyrir mig á eldhúsborðinu. Ilmvatnið er frá franska merkinu Fragonard og ilmar alveg dásamlega, takk mamma!  / This morning when I woke up and stumbled into the kitchen it made me smile when I saw that my mom had left me a little birthdaynote and a perfume on the kitchen table. The perfume is from the french brand Fragonard and smells absolutely divine, thanks mom!

IMG_1125 IMG_1124

Muguet Eau De Toilette, Fragonard

Ekki slæm byrjun á afmælisdeginum! / Not a bad start!

-Edda Ingadóttir

Posted in BEAUTY.

Tagged with , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.