Skip to content


WEDDING MAKEUP

Ég farðaði Elísabetu, fallegu systur hennar Rebekku, fyrir brúðkaup vinkonu sinnar á laugardaginn. Mér finnst ljós gljáandi skuggi á augnloki, falleg brún/fjólutóna skygging, fíngerður eyeliner og náttúruleg gerviaugnhár vera fullkomin förðun fyrir tilefnið. Nógu hógvært fyrir kirkjuna en nógu skvísulegt fyrir kvöldið. Hárgreiðslan sem Dagný vinkona hennar gerði var algerlega fullkomin, ég mun klárlega herma eftir henni einn daginn!

I did the makeup for Elísabet, Rebekka’s sister, on Saturday because she was going to her friends wedding. I like this look a lot, shimmery shadow on the lid, nice purple brownish shading, simple eyeliner and some understated lashes. Polished enough for the church but glam enough for the night. I love the hairdo her friend Dagný did on her, I will definitely be copying that one day! 

BETA3

BETA2

BETA1

- Jóhanna Edwald

Posted in BEAUTY, MAKEUP.

Tagged with , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.