Skip to content


PEACHY KEEN

Ég sá svo fallegar ferskjur í Hagkaup að mig langaði til þess að gera úr þeim eftirrétt fyrir vinkonu sem ég átt von á í mat um kvöldið. Ég skar þær niður í mót, stráði yfir hreinum kanil og muldi hvítt súkkulaði yfir. Svo fór þetta inn í ofn þar til ferskjurnar voru orðnar gullnar og súkkulaðið bráðnað af hluta. Yndislega einföld og góð uppskrift sem eflaust er hægt að útfæra á margan hátt, meira treat með t.d. ís eða léttara án þess að nota súkkulaði. Virkilega gott!

I saw some delicious peaches in Hagkaup the other day and I wanted to use them as a dessert for my friend that was coming over for dinner that night. I sliced them down, dusted some pure cinnamon over, chopped down some white chocolate and put in oven until the peaches where golden and the chocolate slightly melted. So simple and you can have some ice cream with it if you like or skip the chocolate for a lighter choice. Sooo good! 

x

- Jóhanna Edwald

Posted in FOOD, HEALTHY.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.