Skip to content


TRIANGL – NEW YORK NOIR

Ég var að panta mér bíkini fyrir ástralska bíkinimerkinu Triangl. Það er svona glansandi “leður” áferð á því en sniðið er klassískt og minnir mig á eitt fullkomið sem ég átti (en týndi) fyrir nokkrum árum. Ég hef séð því bregða fyrir á bloggum og á tumblr svo ég ákvað bara að athuga málið og panta mér eitt slíkt, maður veit aldrei hvenær ströndin, eða einhver annar sólríkur og vatnsríkur staður kallar. Ég verð allavega tilbúin eftir um 10 daga þegar mitt bikini kemur til landsins. Bikini-ið kostar 99 $ með sendingarkostnaði.

I just ordered myself a bikini form the Australian brand Triangl. It’s made of shiny lether-like fabric called neoprene and reminds me of a perfect bikini I had once but sadly lost. I have seen this one pop up on blogs and tumblr so I decided to try it for myself and order from the Triangl online store. You never know when the beach, or some other wet and sunny place comes calling. At least I will be ready in about 10 days when my bikini arrives. The price is 99 $ with shipment. 

TRIANGL - NEW YORK NOIR 1

New York Noir 

Það sem ég pantaði. / What I ordered. 

TRIANGL-SUNNY-BOY-1

Sunny Boy

Þessi eru einnig í uppáhaldi. / These are also a favorite. 

TRIANGL - ARIZONA SUNSET 1

Arizona Sunset

new-york-noirnota

- Jóhanna Edwald

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.