Skip to content


FRESH WATERMELON & STRAWBERRY JUICE

Ég og frænka mín Ástrós ákváðum að okkur langaði í eitthvað ótrúlega frískandi að drekka í gærmorgun og fórum og keyptum okkur vatnsmelónu og tvo kassa af jarðaberjum. Við skárum allt í litla bita og hentum í blender með smá klaka og útkoman var einhvernvegin svona, sjúklega gott og ferkst!

Me and my cousin Ástrós decided we wanted something extremely fresh to drink yesterday morning so we went out and bought some watermelon and two boxes of strawberries. We cut everything into small pieces and threw in a blender with some ice and the final results were great, very tasty and fresh!

IMG_0190

IMG_0192

IMG_0193

IMG_0195

IMG_0208

IMG_0211

-Edda Ingadóttir

Posted in DRINKS.

Tagged with , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.