Skip to content


THE BLING RING

The Bling Ring er mynd eftir Sophia Coppola sem fjallar um raunverulega atburði, unglinga í Beverly Hills sem ákveða að ræna stjörnurnar. Uppáhalds Emma Watson er í aðalhlutverki en trailerinn talar algerlega fyrir myndina. Paris Hilton lánaði húsið sitt við gerð myndarinnar en hún er eitt fórnarlambana en krakkarnir rændu fyrir mörg hundruð miljónir frá t.d. Paris, Lindsay Lohan, Orlando Bloom og Megan Fox. ég ætla að sjá myndina við fyrsta tækifæri.

The Bling Ring is a film by Sophia Coppola that tells us about the very real events when a group of Beverly Hills teenagers decided to rob celebrities. My favorite, Emma Watson, is in a leading role and the trailer is really promising. Paris Hilton let Sophia use her house when making the movie but she is one of the victims along with Lindsay Lohan, Orlando Bloom and Megan Fox. I’m going to see the movie first change I get!  

 

theblingring 
- Jóhanna Edwald

Posted in ART, LIFE.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.