Skip to content


RiRi MAC SUMMER 2013 COLLECTION

RiRi-Summer-Beauty

Mig langar ekkert meira en að eignast alla varalitina úr línunni hennar Rihönnu hjá Mac þótt að ég sé ábyggilega hennar sísti aðdáandi. Hún er kannski ekki minn tebolli í tónlist en varalitirnir í þessari línu eru aðeins of girnilegir en því miður er þessi lína online-only. Í línunni eru þrír varalitir, kinnalitur og Lustre Drops. Hefði ekkert á móti því að eignast þetta allt. / I’m craving all the lipsticks from Rihanna’s line for Mac even though I’m not really a fan of her as a person. She may not be my cup of tea in music but the lipsticks in this collection are to die for but unfortunately the line is online-only. The line features three lipsticks, a powder blush and Lustre Drops. Wouldn’t mind adding all these things to my collection.

RiRiSummerLipstick

RiRi Woo (Retro Matte) Heaux (Retro Matte) RiRi Boy (Retro Matte)

RiRiSummer_PowderBlushDuo

Hibiscus Kiss Powder Blush

RiRiSummerLustreDrop_BarbadosGirl

Barbados Girl Lustre Drops

- Edda Ingadóttir 

Posted in MAKEUP.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.