Skip to content


NIKE RUNNING TOP

Screen shot 2013-06-12 at 6.32.03 PM

Ég er sjúk í íþróttaföt þessa dagana og hef satt best að segja miklu meiri áhuga á því kaupa þau en skvísuföt. Þægilegasta peysa sem ég hef nokkurn tíman mátað kom heim með mér úr Útilíf í gær. Ég hefði aldrei getað ímyndað mér að neitt gæti verið jafn mjúkt og létt á sama tíma. Ég fór í henni beinustu leið á æfingu og þaðan fór hún beint í þvott því ég get ekki beðið eftir því að nota hana aftur. Þessi verður notuð í drasl og þá sérstakleg í útihlaup.

 I love sportswear these days and I am craving for them much more than fancy clothes. The most comfortable sports top/sweater that I have ever tried on came home with me when I went to Útilíf yesterday. I never could have imagined something being this soft and light at the same time. I wore It while training yesterday and it went straight to the washing machine when I got home cause I can’t wait wearing it again. This one will be used so much, especially when running outside.

Screen shot 2013-06-12 at 6.35.50 PM

Útilíf – 11.990 kr.-

Screen shot 2013-06-12 at 6.36.06 PM

- RMD

Posted in HEALTHY, STYLE.

Tagged with , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.