Skip to content


CUCUMBER INFUSED GIN & TONIC

7-gincooler_400x265

Ég er mikill gin-aðdáandi og er það yfirleitt það sem ég kýs að kaupa mér í ríkinu. Það sem ég fæ mér oftast er gin í sódavatn eða tonic með lime/sítrónu og gúrku, létt og gott. Hérna er vídjó sem sýnir hvernig maður á að gera gin með gúrkubragði, þetta er eitthvað sem ég ætla að prófa sem fyrst! / I’m a big gin-fan and that is most often what I choose as my drink for a night out. I usually just have gin with tonic or sparkling water with lime/lemon and some cucumber, light and refreshing. Here is a video showing you how to make cucumber infused gin, this is something I want to try as soon as possible!

-EI

Posted in DRINKS.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.