Skip to content


REYKJAVÍK FASHION JOURNAL – SPURT & SVARAÐ

Ég var svo heppin að vinkona mín Erna Hrund á Reykjavík Fashion Journal / Trendnet spurði mig nokkurra skemmtilegra spurninga í nýja liðnum hennar spurt & svarað. Það var ótrúlega gaman og þið getið séð viðtalið hér. Æðisleg hún Erna Hrund og bloggið hennar líka!

I was fortunate enough that my friend Erna Hrund from Reykjavík Fashion Journal / Trendnet asked me to be in her segment questions & answers. It was super fun and you can see the segment here. I adore Erna Hrund and her amazing blog! 

Screen Shot 2013-05-29 at 12.57.43 PM

- JE

Posted in LIFE, MAKEUP.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.