Skip to content


ICED HERBAL TEA

Þegar hitnar í veðri fer okkur að langa í eitthvað svalandi og þá er gott að eiga þá eitthvað til sem er ótrúlega gott, ódýrt og hitaeiningasnautt. Það eina sem þú þarft að gera er að hella upp á ketil af uppáhalds teinu þínu (mitt er hreint myntute) og setja það í ísskap yfir nótt, jafnvel með einhverju góðu útí (hér eru agúrkubútar og limesneiðar). Hægt er að nota ýmislegt, t.d. ber, sítrónu, appelsínur eða epli og fleira. Svo er þessu bara helt út í fallega könnu, klökum bætt við og falleg glös höfð til þess að hella drykknum út í. Fullkomið fyrir sólbaðið, garðpartíið eða bara hádegismatinn!

When it get’s warmer we tend to crave something refreshing and then it’s good to have something on hand that is delicious, inexpensive and low in calories. They only thing you have to do is make a pot of your favorite tea (mine is pure mint tea) and put in a refrigerator over night, you can add something yummy (I used cucumber and lime). Something like berries, lemon, orange or apple would be perfect. Then you just have to poor it in a nice flask, add ice and keep some cute glasses ready to poor the drinks in. Perfect when sunbathing, throwing a garden party or simply our own lunch!

20130522-134956.jpg

- JE 

Posted in DRINKS, HEALTHY.

Tagged with , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.