Skip to content


NUDE MAGAZINE

The Bloggers Issue frá Nude Magazine kom út í gærkvöldi og er það afburðagott! Farið er yfir allt sem tengist tísku en það er sérstaklega fróðlegt fyrir þá sem langar til þess að byrja að blogga eða bæta sitt blogg. Við mælum eindregið með því að þú kíkir á það! Já og ég er spurð um 5 uppáhalds hluti og 5 hluti sem mig langar í á blaðsíðum 54-55. Mjög skemmtilegt!

Nude Magazine published The Bloggers Isssue last night and it’s outstanding! They cover everything related to fashion and it’s especially interesting for those who want to start blogging or make theirs better. We recommend checking it out! Yes and on pages 54-55 they ask me about 5 favorite things and 5 things I want, It was so much fun! 

Screen shot 2013-04-30 at 10.08.14 AM

Lesið blaðið hér. / Read the magazine here.

- JE

Posted in INTERIOR, LIFE, STYLE.

Tagged with , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.