Skip to content


NIKE FREE TR FIT 3

 

0555158006-1

Ég er sjúk í strigaskó og það mætti segja að ég væri að safna þeim. Nýjustu skórnir í safninu eru NIKE Free TR Fit 3 sem ég nota aðallega í ræktina. Þessir eru þeir allra þægilegustu, ótrúlega léttir og mjúkir. Eitt par af NIKE Free er klárlega must have fyrir sumarið, persónulega væri ég til í að eiga eina í lit líka.

I have an obsession for sneakars and I’m kind of colletcting them at the moment. The most recent pair is a NIKE Free TR Fit 3 which I use mostly at the gym. They are the most comfortable of the ones I have, light like a feather and increadibly soft. A pair of NIKE Free is definitely a must have for the summer, personally I’d also like to have a colored one.

20130423-162851.jpg

 24.990 - HERE

 - RMD

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.