Skip to content


NEW IN – SHOES & TOP

Tvennt hefur bæst í fataskápinn á síðustu dögum sem er strax orðið ómissanlegt, hælar frá Zöru og einfaldur toppur frá Topshop. Bolurinn passar við allt og sniðið er eins og er svo mikið í tísku núna, með “spagetti” hlýrum og fljótandi hráu efni en hann er líka til í ferskju og grænu. Skórnir eru sérstaklega flottir berleggja (með naglalakki á tánum í sumar) en virka líka með svörtum sokkabuxum en þannig notaði ég þá síðustu helgi. Þeir fást einnig í emerald grænu. Virkilega ánægð með þessi kaup !

Two thing have been added to my wardrobe in recent days that have already become really important to me, heels from Zara and a simple top from Topshop. The top goes with everything and is especially on trend right now, with spagetti straps and flowy raw fabric and it’s also available in green and peach. The shoes best with bear legs (and cute nail polish for summer) but they also look good with black tights and I wore them like that last weekend. They are also available in emerald green. I am so happy with these purchases!  

Topshop top – 5990 isk. 

20130415-200339.jpg

Zara Strappy sandals – 11.990 isk

20130415-200327.jpg

20130415-200344.jpg

- JE

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.