Skip to content


BEYONCE FOR H&M

Það ætti ekki að hafa farið framhjá neinum að Beyonce og H&M hafa tekið saman höndum og kemur línan hennar út í byrjun Maí. Ég er persónulega sjúklega spennt fyrir þessari línu og ekki skemmir að við vinkonurnar erum akkurat að fara á tónleikana hennar í Köben í Maí. Verður fullkomið combo að versla úr línunni og fara svo á tónleikana!

Everyone should know by now that Beyonce and H&M have teamed up and her clothing line will be in stores the beginning of May. I personally can’t wait for the clothing line and it’s a plus that we are going to see her concert in Copenhagen in May. It’s a perfect combo shopping the line and then going to the concert!

 

beyonce-x-hm-summer-ad-01

 

- EI

Posted in LIFE, STYLE.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.