Skip to content


A DRINK CALLED RASSGAT

í útskriftarferðinni okkar frá Verzló var opin bar á hótelinu en úrvalið frekar takmarkað. Skapaðist hefð fyrir að panta sér Vodka í Fanta limon með eplalíkjör útí og fékk drykkurinn nafnið Rassgat en það var virkilega gaman að heyra starfsfólk hótelsins spreyta sig á orðinu. Þetta var drukkið liðlangan daginn og aldrei fengið leið. Sumarlegur og einfaldur kokteil sem þið getið auðveldlega blandað í allt sumar og kemur ykkur í gírinn auðveldlega!

In our graduation trip with the Commercial Collage of Iceland the hotel had an open bar with a limited range of drinks. Thus came the tradition of ordering vodka with some apple liquor in Fanta Lemon and the drink got the name “rassgat” wich means ass hole in Icelandic, we thought it was hilarious hearing the bar staff saying the word over and over. We drank this all day long and never got bored with it. This Cocktail is summery and simple that you can mix all summer long without trouble! 

drikkur útskriftarferðarinnar

 Drykkurinn mun svo líta nokkurnvegin svona út! Myndin er frá einu af okkur uppáhalds bloggum, sincerelyjules sem var á Cochella. / The drink will look something like this! The pic is from one of our favorite bloggers sincerelyjules that was at Cochella. 

- JE

Posted in DRINKS, LIFE.

Tagged with , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.