Skip to content


QUICK TIP DIY – TARNISHED JEWELLERY

Ég persónulega á fullt af skarti sem var ódýrt og hefur þessvegna ekki elst eins vel og maður hefði vonað. Ég ákvað því að prófa að naglalakka bara með silfurlituðu naglalakki, ég notaði “Fit For a Queen” frá Ciaté, yfir litla kross hálsmenið mitt og Voilá! Það er eins og nýtt!

I personally have loads of jewellery that I got cheap and has therefore tarnished badly. I decided to try just painting over my little silver cross necklace with some silver nailpolish, I used “Fit For a Queen” from Ciaté, and Voilá! It looks brand new!

IMG_7316

IMG_7315

IMG_7317

-EI

Posted in BEAUTY, DIY.

Tagged with , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.