Skip to content


BEST OF THE COVETEUR

The Coveteur er heimasíða sem að býður manni að skoða skápanna hjá áhrifaríku smekkfólki. Í rauninni fara þeir í skápana hjá fólki og dreifa þeim um alla íbúð svo með því að skoða myndirnar fær maður að njóta allra gersema manneskjunnar á sama tíma.  Ég fer reglulega inn á síðuna til þess að slefa yfir heimilum þeirra og flíkum en ég hreinlega gat ekki átt þennan unað ein og ég varð því að deila þessu með ykkur. Þetta geta verið stílistar, frumkvöðlar eða bloggarar sem allir eiga það sameignlegt að eiga skápa og íbúðir til þess að deyja fyrir. Þetta eru þær myndir sem láta mig kikna í hnjánum hvað mest.

The Coveteur is a website that invites you into the homes and closets of influential and stylish people and allows you to shop their style. They take the best parts of a persons closet and spread it around their apartment so by looking at the pictures you get to enjoy their decor and style at the same time, a feast for the eyes! I check the site for new Coveteurs regularly and drool over the stunning homes and items. I simply couldn’t keep this all to my self so I had to share some of my favorite pictures with you. These are stylist, bloggers and entrepreneurs alike that all have one thing in common, fabulous lives. These are the ones that I envy the most…

 

Ashley Madekwe

Leikona í Revenge sem heldur úti blogginu Ring my bell. / The actress of Revenge that owns the Ring my bell blog.

@ home in L.A.

Charlotte Ronson

Designer

Courtin – Clarins girls

Erfingjar Clarins veldisins. / The heiresses of the Clarins empire. 

Hedi Gores

Safafrömuður. / Juice entrepreneur.

Kelly Wearstler

interior & fashion designer.

Lauren Conrad

Sjónvarpspersónuleiki, hönnuður & rithöfundur. / TV personality, designer & author. 

Rumi Neely

Blogger

Sophia Bush

One Tree Hill actress. 

Stacey London

Stylist.

Flottar konur með frábæran stíl. / Amazing women with great style.

-JE

 

Posted in INTERIOR, STYLE.

Tagged with , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.