Skip to content


TWO MAGAZINE

Pixiwoo systurnar, sem ég hef einum of oft bloggað um núna, voru að koma með enn eina snilldina. Nýjasta snilldin er online blað þar sem þú getur lesið um allt sem kemur að förðun. Blaðið heitir Two magazine og það er aðeins eitt komið en ég er mjög spennt að sjá meira!

The Pixiwoo sisters, who I have blogged about too mnay times already, just launched an online magazine where you can read all about makeup. The Magazine is called Two magazine and they only have one out for now but I am extremely excited to see some more!

Þið getið skoðað blaðið í heild sinni hér / You can read the magazine online here

-EI

Posted in BEAUTY, MAKEUP.

Tagged with , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.