Skip to content


PRINTED PANTS

Er búin að vera með munstraðar buxur á heilanum í dágóðan tíma og tróna þær mjög ofarlega á óskalistanum þessa stundina. Hef ekki séð mikið af þeim í verslunum hérna á Íslandinu en búðir eins og Urban Outfitters, NastyGal, H&M og fleiri eru með hinar ýmsu fínu á netinu. Fékk að sjá nokkrar ógeðslega flottar í gær sem að koma í Gallerí 17 næsta vor svo ég, sem þori ekki að panta buxur á netinu og veit ekki hvenær þessar fínu búðir fá mig í heimsókn næst, get andað aðeins léttar og beðið spennt!

Jeans with a cool print are definitely very high on my wishlist at the moment. I haven’t seen alot of them in stores here in Iceland but Urban Outfitters, NastyGal and H&M for example have a couple of great ones on their websites. Got to take a look at some awesome printed pants that will arrive in Gallerí 17 next spring so me, who’s scared to order pants online, can breath lighter and wait excited!

Print screen-aði nokkrar uppáhalds úr U.O. / Print screened some of my favorites from U.O.

Tripp NYC Blue Cloud Skinny Jean $97.00

Tripp NYC Deep Blue Sea Mermaid Skinny Jean $73.00

BDG DIY Twig Mid-Rise Jean – Ikat Print $98.00

BDI Twig High-Rise Jean – Peach Dye – $68.00

- RMD

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.