Skip to content


PINK OMBRE NAILS

Í tilefni þess að í dag var bleikur dagur ákváðum við að gera bleikar ombre neglur. Við notuðum tvo liti, einn ferskjubleikann og svo fjólubleikann sem dekkri litinn. Þetta er mjög einfalt en við notuðum litla augnskuggasvampa sem fylgja gjarnan með augnskuggapallettum en það er hægt að nota hvernig svamp sem er. Fyrst var farin ein umferð af grunnlitnum sem í okkar tilfelli var ferskjubleiki. Við settum svo dropa af sitthvorum litnum hlið við hlið og dýfðum svo svampinum í þá báða í einu og stimpluðum á nöglina. Í endann fórum við eina umferð með glæru top-coat til að fá gljáa og til að litirnir blandist enn betur saman á nöglinni.

Because today was a pink day for breast cancer awareness we decided to put on some pink ombre nails. We used two colors, a peach-pink and a darker berry-pink as the ombre color. This was really easy but we used small eyeshadow sponges that often come with small eyeshadow palettes but you can use any kind of sponge you like. First we did one coat of the base color, in this case the peach-pink colour. We put two drops of each color side by side on a plate and dipped the sponge into them and stamped on the nails. To finish we did one coat with clear top-coat for shine and to help the colors blend together nicely on the nail.

Barry M Nail Paint in Raspberry, Barry M Nail Paint in Peach Melba, something to mix the nailpolish on and a sponge.

The finished Product!

-EI & RMD

Posted in BEAUTY, DIY.

Tagged with , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.