Skip to content


LADY GAGA – FAME

Auglýsingaskiltin fyrir Fame, nýja ilmvatnið hennar Lady GaGa fóru ekki framhjá neinum í New York. Auglýsingaherferðinni leikstýrði Steven Klein en hann tók einnig myndirnar. Þann 18. júlí var svo gefin út 2 mínútna löng svarthvít stuttmynd, “Formulation”, í henni sér maður myndarlega drengi blanda svartann vökva. Glasið er fallegt, lyktin góð og ekki má gleyma að vökvinn er svartur en verður glær þegar honum er spreyjað! Ég er ekki vön að kaupa mér ilmvötn eftir stjörnur og finnst þau sjaldnast góð en þetta var algjör undantekning. Ég er ekki mikill ilvatnssnillingur en á umbúðunum er lyktinni lýst svona: tears of belladonna, crushed heart of tiger orchidea with a black veil of incense, pulverized apricot and the combinative essences of saffron and honey drops”.

You couldn’t have missed the advertising campaign for Lady GaGa’s new perfume, Fame, in New York. The advertising campaign was directed and photographed by Steven Klein.  On 18 July 2012, a black and white short film titled, “Formulation”, that features attractive male models mixing and boiling black chemicals to create the fragrance. The packaging is beautiful, it smells nice and dont’t forget the liquid is black and sprays clear and becomes invisible once airborne! I’m not used to buying celebrity perfumes and don’t like them most of the time but this one was an exception. I have no clue about perfumes but the packaging describes the smell like this: “tears of belladonna, crushed heart of tiger orchidea with a black veil of incense, pulverized apricot and the combinative essences of saffron and honey drops”.

 

 


-EI

Posted in BEAUTY.

Tagged with , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.