Skip to content


JEFFREY CAMPBELL – TARDY

Ég fór ábyggilega í yfir 20 búðir í New York að leita mér að pari af Tardy frá Jeffrey Campbell. Fór í allar David Z búðirnar á Broadway (svona 15+) og allstaðar sama sagan, bara til í appelsínugulu og í stærð 40. En þegar ég kom heim frá New York var GS Skór akkurat að taka upp svakalega Jeffrey Campbell sendingu þannig að Davíð ákvað að þeir yrðu afmælisgjöfin mín í ár og núna eru Tardy loksins mínir!

I probably went to over 20 stores in New York city looking for a pair of Jeffrey Campbell’s Tardy shoes. I visited all the David Z stores on Broadway (about 15+) and none of them had it in black and in my size, only in orange and the biggest sizes. But when I returned from New York GS skór had just got them in stores and David decided that they would be my birthday present this year so now the Tardy shoes are finally mine! 

Þessir skór eru jafnvel þægilegri en Liturnar! / They are even more comfortable than the Litas!

Jeffrey Campbell Tardy available in GS skór, 31.995 ISK

-EI

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.