Skip to content


DIY PAINTING INSPIRATION

Í nokkurn tíma er mig búið að langa til þess að kaupa mér striga og málningu og mála málverk. Ekkert flókið sem fer út fyrir mína listrænu hæfileika heldur eitthvað abstrakt í skemmtilegum litum. Þessar myndir veita mér mjög mikinn innblástur en mér finnst alveg ótrúlegt hvað svona einfalt föndur getur gert mikið fyrir rými. Ef ég klúðra þessu ekki það er að segja! Stór ferhyrndur strigi kostar 5.990 í Söstrene Grene og svo þarf bara að velja liti.

For a while now I have been wanting to by a canvas and paint and just make a painting. Nothing complicated that exceeds my artistic abilities, just something abstract in fun colors. These pictures inspired me greatly but I find it unbelievable how such a simple DIY can transform any space. If I don’t screw this up otherwise it won’t get to transform anything! A big square canvas is 5.990 ISK at Söstrene Grene, Kringlan so now all I have to do is pick out my colors.

;

- JE

Posted in DIY, INTERIOR.

Tagged with , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.