Skip to content


BOOKSTACK

Stafli af bókum eða tímaritum í bland við flotta hluti getur hjálpað til við að gera öll rými litríkari og áhugaverðari. Það eiga flestir einhverjar bækur sem myndu koma vel út sem “coffee table” skraut og svo má bæta við blómum, styttum, skóm eða hverju sem er. Hjá mér eru þetta aðallega makeup bækur en nokkrar um interior og föt. Á óskalistanum mínum eru bækur eins Chanel, Marc Jacobs, Carine Rotherfield (Irreverent) og Bók Mary Kate & Ashley Olsen Influence.

A stack of books or magazines mixed with nice things can help you make all spaces more colorful and interesting. Most people have some books that would look great as coffee table decor with some flowers, figures, shoes or just about anything. At my place these are mostly makeup book but some on interior or clothes. On my wishlist are books like Chanel, Marc Jacobs, Carine Rotherfields Irreverent and Mary Kate & Ashley Olsen‘s Influence. 

-JE

Posted in INTERIOR, LIFE.

Tagged with , , , , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.