Skip to content


NEW IN – BLACK/LEOPARD UNDERGROUND CREEPERS

Eins og þið tókuð kannski eftir þá kom nýtt merki í Gs um daginn, Underground Originals, sem ég var búin að vera að bíða eftir í marga mánuði. Ég var ákveðin í að fá mér par og ákvað á endanum að leopard munstruðu yrðu fyrir valinu þar sem að ég vildi ekki alveg plain en einhverja sem ég gæti notað við nánast allt.

Like most of you probably noticed Gs shoes just got the Underground Originals shoes, which I had been waiting for for several months. I was determined to get a pair and finally decided to go with the leopard ones since I didn’t want the plain black ones but still wanted a pair that would go with a lot of different outfits.

Leopard munstur er neutral munstur en samt á sama tíma smá öðruvísi./Leopard is considered a neutral pattern but at the same time it is a bit different.

-EI

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.