Skip to content


NEW IN – SCHOOL/ BEACH BAG

Ég er alltaf með tölvu og stórar möppur/bækur í skólanum og því dugar engin venjuleg taska fyrir mig. Þegar ég sá þessa á 100 dkk (2100 isl kr)  í H&M þá greip ég hana með mér, sérstaklega þar sem mér sýnist að silfur (og allt metallic reyndar) verði stórt trend í haust.

I always bring a laptop and big folders/books with my to school and therefore I need no small bag. When I saw this one at H&M for 100 dkk I just had to have it, especially because silver is going to be a huge trend this fall (along with other metallics).

Hún lítur út fyrir að vera úr mjúku brúnu leðri og er gul að innan. / I looks like it’s made out of soft brown leather and is yellow on the inside.

Fullkomin til þess að henda öllu dótinu sínu í og hlaupa af stað ! / Perfect for throwing in all your things and run to wherever your going!

 

20120614-014054.jpg

 

-JE

Posted in STYLE.

Tagged with , , , , , , .


0 Responses

Stay in touch with the conversation, subscribe to the RSS feed for comments on this post.Some HTML is OK

or, reply to this post via trackback.